laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 04
de junio de 2019

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES CONTRACTARÀ 117 DESOCUPATS GRÀCIES AL PROGRAMA DE FOMENT D’OCUPACIÓ AGRÀRIA

 

• El programa disposa d’una dotació econòmica de 156.089 euros, provinents d’una subvenció del SEPE, per a contractar 111 peons i 6 oficials.
• Durant tres mesos, els contractats faran faenes de neteja i adequació de zones humides i camins rurals del terme.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà en total 117 treballadors agrícoles, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció per a desenvolupar este programa per valor de 156.089 euros. En concret, les contractacions seran de 111 peons agrícoles i 6 oficials durant tres mesos en període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme.

Este programa, emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de la localitat, té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector; i, d’una altra, millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat. D’esta manera, s’actuarà per a mantenir i adequar zones com ara el Clot de la Font, torre de guaita, Racó de Joana, riu Vaca, riu Badell i barrancs de Malet i Massalari.

El consistori oferirà un curs de prevenció de riscs laborals i un reconeixement mèdic a estos treballadors, que començaran la setmana vinent en coordinació amb la brigada municipal i la brigada agrària.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.