laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
03 de junio de 2019

LA PISCINA DE ROÍS DE CORELLA OBRI LA TEMPORADA ESTIVAL AMB BAIXADA DE PREUS

 

• La piscina romandrà oberta del 1 de juny al 8 de setembre. L'horari fins que acaben els col·legis serà de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h. i des del tancament de col·legis fins a la fi del període estival, de 12:00h a 20:00h. Els dissabtes i diumenges romandrà oberta de 10:00h a 20:00h.
• Aquesta temporada el preu de l'abonament familiar és més barat. Tant l'abonament individual com el familiar, tindran una duració de sis mesos i permetran també el bany en la piscina del Poliesportiu Municipal i en la de Beniopa.
. A part del bany lliure, en les instal·lacions es podrà fer tambè aquagym i cursets d'iniciació i perfeccionament de natació

La presidenta de la junta de districte Roís de Corella, Liduvina Gil, i la regidora en funcions d'Esports, Lydia Morant, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar sobre l'obertura de la piscina de Roís de Corella de cara a la temporada estival.

Com cada any i amb l'arribada de l'estiu, les instal·lacions de la piscina del districte de Roís de Corella obrin les seues portes, oferint el servei de bany del 1 de juny al 8 de setembre.

Aquesta temporada, s'han realitzat millores en l'entorn i en infraestructures; entre altres, noves ombres i un robot per a la neteja del fons de la piscina.

“Encara que la situació en què va quedar la piscina era molt complicada, hem pogut obrir-la en el termini establit. L'única cosa que està pendent és la cafeteria, que s'ha tret a concurs. Demà, dia 4, s'acaba el termini perquè es presenten empreses, i després es constituiran les taules de contractació per a l'adjudicació. Esperem que a final de mes estiga funcionant amb normalitat”, ha comentat Gil.

L'horari fins que acaben els col·legis serà de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h. i des de la finalització de col·legis fins al tancament del període estival, de 12:00h a 20:00h. Els dissabtes i diumenges romandrà oberta de 10:00h a 20:00h.

Morant ha explicat que “a part del bany lliure, estan programades altres activitats com aquagym i cursos de natació”. Els cursets dirigits a xiquetes i xiquets són de dilluns a divendres (45 minuts): De 10.30 a 11.15, el de perfeccionament i d'11.15 a 12, el d'iniciació.

* Tota la informació sobre aquestes activitats està a l’ abast de la ciutadania en la recepció del Servei d'Esports i en el Centre Cívic Roís de Corella.
* Quant als preus, la responsable d'Esports ha afirmat que “són més assequibles”.

EXISTEIXEN TRES MODALITATS:

- Carnet usuari/a familiar ,107,90 euros.
- Carnet usuari/a individual, 82,20 euros.
- Carnet usuari/a individual menors 18 anys, 52,50€

El carnet d'usuari/a individual i familiar tindrà una duració de 6 mesos i també donarà accés a les instal·lacions del poliesportiu municipal i del poliesportiu de Beniopa, aquesta última amb el mateix horari que la de Roís de Corella.

Tindran dret a un descompte del 20% tots aquells que tinguen una renda inferior a 6.000€ per component familiar.

Quant a les normes d'ús, s'haurà de complir amb les dictades pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Gandia i seguir en tot moment les instruccions del personal d'atenció a les instal·lacions i del socorrista.

* No està permés l'accés a menors de 14 anys que no vagen acompanyats per un adult.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.