laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 31
de mayo de 2019

EL COL·LEGI SAN JOSÉ PATRONATO PARTICIPA EN EL PROJECTE EUROPEU SOLE IN MATHEMATICS

 

• Esta iniciativa permet acostar la innovadora metodologia SOLE que consisteix en desenvolupar entorns d’aprenentatge mitjançant la introducció d’una Big Question o pregunta enriquidora en espais auto-organitzats.
• El col·legi valler és un dels sis centres educatius valencians que participen en este enriquidor projecte que també inclou professors i centres de Glasgow i Varsòvia.

El projecte europeu SOLE in Mathematics permet acostar esta innovadora metodologia que consisteix en desenvolupar entorns d’aprenentatge mitjançant la introducció d’una Big Question o pregunta enriquidora. És a dir, la metodologia SOLE (Self Organised Learning Environments) permet a l’alumnat aprendre continguts i desenvolupar competències a partir d’una pregunta molt enriquida i amb possibles solucions i en un entorn d’aprenentatge organitzat per ells mateixos. El San José Patronato de Tavernes és un dels sis col·legis valencians que participa en este projecte europeu d’intercanvi de professors que acosta les matemàtiques de manera totalment diferent als alumnes dels centres educatius per a millorar les seues destreses.

Esta iniciativa està impulsada pel programa Erasmus+ de la UE i el Glasgow City Council i compta amb la col·laboració de distints col·legis a València, Varsòvia i Glasgow. Este mateix matí, un grup de professores de matemàtiques arribades de Glasgow i Varsòvia per a desenvolupar este projecte a Tavernes, han sigut rebudes per diversos regidors de l’Ajuntament, als quals han explicat la importància de dur a terme esta iniciativa i les seues impressions positives sobre la ciutat.

A més de l’experiència didàctica, les professores estrangeres han pogut gaudir de fer turisme per Tavernes, guiades pels mateixos professors del col·legi San José Patronato que han exercit com a amfitrions i han explicat els indrets i el patrimoni cultural i paisatgístic de la ciutat i la platja vallera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.