laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 30
de mayo de 2019

TOT PREPARAT CELEBRAR EL 15 DE JUNY EL VIII 10K NOCTURN PLATJA DE GANDIA TRASMEDITERRÁNEA

 

• Se celebrarà el dissabte 15 de juny, a partir de les 21.30 hores, a la platja de Gandia, amb eixida en el Clot de la Mota i meta en el Passeig Marítim.
• Forma part del circuït de carreres populars de la Diputació de València, amb un recorregut homologat de 10 quilòmetres sobre asfalt en el qual es preveu l'assistència de 4.000 atletes, dels quals un 31% seran dones.
• La prova, ja consolidada com un homenatge pòstum al tècnic Toni Herreros, compta enguany amb el patrocini de l'empresa naviliera Trasmediterránea.

La regidora delegada d'Esports en funcions, Lydia Morant, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació acompanyada per Vicent Boscà, president del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport, organitzador del la prova, i per Eduardo Tallada, responsable comercial de la zona de Llevant de Trasmediterránea, empresa patrocinadora, per a presentar la VIIIª edició del 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterrànea, esdeveniment esportiu que cada any se celebra com a homenatge pòstum al tècnic Toni Herreros.

La prova serà el dissabte 15 de juny, a partir de les 21.30 hores, a la platja de Gandia. Consta d'un circuït de 10 quilòmetres homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, amb eixida en el Clot de la Mota i meta en el Passeig Marítim. “És un circuït urbà, totalment pla, molt accessible i ràpid”, ha explicat Morant.

* Es preveu una participació de 4.000 atletes en aquesta prova que forma part del circuit de carreres populars de la Diputació de València.

La regidora d'Esports en funcions ha agraït la labor que realitza el club organitzador, en aquesta doble aposta pel foment de l'esport i també del turisme. “Aquest tipus d'activitats, té aqueixa doble vessant. S'atrau gent a la platja de Gandia i això permet que ens coneguen”. Morant també ha agraït el patrocini enguany de l'empresa Trasmediterránea i el seu suport a l'esport de la nostra ciutat. Així mateix, ha donat les gràcies a tots els departaments municipals que col·laboren en l'organització d'aquesta activitat, Policia Local, Creu Roja i Club Nàutic.

Vicente Boscà ha assenyalat que “el 10K és una ocasió per a fer marques molt bones” en una competició esportiva que any rere any va consolidant-se a Gandia.

D'altra banda, Boscà ha posat l'accent en la visibilitat que el 10K Nocturn dona a la dona: “a través de la Cursa de la Dona, hem fomentat l'esport femení i la participació en aquesta prova és del 31%. Som la carrera de la Diputació de València que més participació de dones té”.

Així mateix ha donat les gràcies al nou patrocinador: “per a nosaltres ha sigut un assoliment molt important que una empresa tan important com Trasmediterránea aposte per nosaltres, senyal que aquesta carrera aporta un plus de qualitat a aquesta ciutat”. El repartiment de dorsals serà com en anys anteriors a l'Hotel Bayrén, divendres de 18.30 a 21 hores i el dissabte de 10 a 14 h. El diumenge, dia de la prova, també es podran recollir en el Moll dels Borja de 17 a 20.30 hores.

Eduardo Tallada s'ha referit a la necessitat de crear sinergies en aquest tipus d'activitats i ha explicat que “Trasmediterránea està lluitant per conservar el planeta; ens hem convertit en la primera empresa a nivell nacional que està desenvolupant una política de plastic free (eliminació de plàstics) i en aqueixa línia també anirem donant suport a l'esport”. Finalment ha agraït a l'Ajuntament de Gandia amb el qual “esperem anar de la mà molt de temps donant suport a iniciatives”.

Les inscripcions per al 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea-Memorial Toni Herreros estaran obertes fins al dimecres, 12 de juny de 2019, a les 23.59 hores. Poden realitzar-se a través de l'enllaç que apareix en la web www.10kgandia.com. (página externa a este diario).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.