laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30
de mayo de 2019

LA PLATJA DE TAVERNES ACULL EL III CONCURS PROFESSIONAL D’ARRÒS DE VIGÍLIA

 

• El pròxim 10 de juny, l’Avinguda de la Marina serà l’escenari del tradicional concurs organitzat per ACEPLAT. Este any participaran 30 cuiners i cuineres de prestigiosos restaurants de Tavernes i del territori valencià.

El III Concurs Professional d’Arròs de Vigília a la platja de Tavernes es celebrarà el pròxim dilluns 10 de juny a l’Avinguda de la Marina amb la participació de 30 cuiners i cuineres de prestigiosos restaurants de la ciutat i del territori valencià. Durant la jornada es cuinarà a l’aire lliure este tradicional arròs valler que està elaborat amb panses, cigrons i pilotes d’abadejo, i que podrà ser degustat posteriorment pels presents al restaurant Mediterrani.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT), amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat de nou este concurs que reuneix els millors cuiners i cuineres al voltant de l’elaboració del plat valler més típic i conegut. Gràcies a la gastronomia de la ciutat, molts són els turistes que visiten Tavernes i els seus indrets, per tant, este concurs posa en valor un dels plats tradicionals i la platja vallera.

La regidora de Turisme, Pilar Ausina, ha destacat la “gran participació de restaurants que tindrem en esta edició i la forta aposta dels restaurants vallers per posar en valor l’arròs de vigília durant tot l’any, i especialment d’ACEPLAT i l’organització Fem Terreta pel treball que realitzen preparant este concurs professional any rere any. Entre tots treballem per consolidar i expandir este concurs, que ajuda a portar el nom de Tavernes per tot arreu i donar a conèixer el patrimoni paisatgístic, cultural, gastronòmic i social de la ciutat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.