laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la clausura
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30
de mayo de 2019

CLOENDA DEL PROGRAMA TALLER D’OCUPACIÓ I DE T’AVALEM

 

• El saló de plens de l’ajuntament de Tavernes ha estat testimoni de la cloenda dels programes d’ocupació d’este curs amb la presència de la regidora Noèlia Alberola i dels regidors Josep Llàcer i Enric Chofre.
• Als darrers anys s’han invertit 4’7 milions d’euros en 37 programes d’ocupació d’este tipus, a través dels quals s’han contractat 626 veïns i veïnes de la ciutat.

Les i els alumnes dels programes d’ocupació del Taller i de T’Avalem han estat hui els protagonistes del saló de plens de l’ajuntament de Tavernes. La seua dedicació i esforç s’han vist recompensades en un càlid acte d’homenatge en el que han estat presents, a banda de l’equip docent i directiu d’estos programes, la regidora Noèlia Alberola i els regidors Josep Llàcer i Enric Chofre.

En l’acte de cloenda, l’equip de govern ha volgut agrair la implicació i l’esforç als alumnes d’estos programes i ha ressaltat la importància d’este tipus de programes que “d’una banda, inverteixen en la millora de l’ocupabilitat dels veïns de Tavernes i en la seua experiència i formació, i d’una altra, incideixen en la millora de la via pública de la nostra ciutat i tenen impacte en la nostra vida quotidiana”

Així, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que l’alumnat d’estos programes “al llarg d’este any han fet una magnífica tasca en la millora i manteniment dels espais verds i naturals del nostre municipi que s’ha vist reflexada en la millora en la recuperació dels jardins del Passeig Colom, del Parc dels Vents, del Calvari, del Mur, de la Senda de Castellet, de la Senda del Clot de la Font, del Centre d’Arqueologia Experimental de Bolomor, dels Ullals i un llarg etcètera”.

A més, l’edil Llàcer ha anunciat l’imminent inici d’un nou taller “amb el qual esperem continuar treballant per la millora dels nostres espais verds, dels nostres espais naturals i seguir apostant per eixe gran patrimoni que tenim totes les valleres i vallers que són els nostres espais naturals i les zones verdes del terme de Tavernes”.

Des de l’Ajuntament es seguix treballant per a dur a la nostra ciutat més iniciatives com esta. L’experiència i els resultats són positius, als darrers anys s’han invertit 4’7 milions d’euros en 37 programes d’ocupació a través dels quals s’han contractat 626 veïns i veïnes de la ciutat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.