valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la firma del convenio
Foto: GenVal/2019
Fuente: Generalitat Valenciana
Valencia 29
de mayo de 2019

TRANSPARÈNCIA COL·LABORA AMB ACNUR PER DONAR SUPORT A LES PERSONES AFECTADES PEL CONFLICTE DEL IEMEN

 

• La Generalitat subvenciona el projecte de l'ONG amb 250.000 euros.
• Els fons aniran destinats a un programa de protecció, ajuda i suport a les famílies desplaçades com a conseqüència de la situació que viu el país.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha manifestat la seua satisfacció per la renovació del conveni de col·laboració amb ACNUR per a 2019 i que contempla un pla de 'Protecció de famílies desplaçades pel conflicte del Iemen' mitjançant el qual es pretén oferir suport i ajuda davant la greu situació que pateix la població més vulnerable en aquest territori.

La coordinadora de la delegació d'ACNUR a la Comunitat, Arancha García, ha manifestat que per a l'agència, depenent de l'ONU i especialitzada en ajuda a persones desplaçades i refugiades, es tracta d'una col·laboració molt important per la situació de vulnerabilitat que viu la població desplaçada internament, i ha explicat que gràcies al projecte es podrà ajudar a un miler de famílies.

El conseller, per la seua part, ha assenyalat que Iemen viu «una de les situacions bèl·liques més terribles del món tot i que al mateix temps és un dels casos més oblidats». Respecte a ACNUR, ha destacat la tasca que fa d'humanització en llocs com els camps de refugiats.

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, destina 250.000 euros a este projecte, en el qual participa també la Diputació Provincial de València, i que permetrà el repartiment de tendes on protegir-se entre la població afectada així com kits bàsics d'assistència i supervivència amb mantes o utensilis de cuina.

* A l'acte de signatura també han estat presents la secretària autonòmica, Belén Cardona, i la directora general de Cooperació i Solidaritat, Antònia Moreno.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.