laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 29
de mayo de 2019

LA GENERALITAT DECLARA EL "FOC I FLAMA" COM A PUBLICACIÓ D'INTERÉS TURÍSTIC

 

• El regidor de Falles en funcions, Jose Manuel Prieto i el secretari de la Federació de Falles de Gandia, Óscar Morant, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava ahir la declaració del llibre oficial de les Falles de Gandia, el Foc i Flama, com a llibre d'Interés Turístic.

Jose Manuel Prieto ha valorat positivament la distinció. "És una bona notícia que reforça la marca Gandia i que contribueix a les Falles de manera decisiva. Porten treballant durant molt temps en aquesta publicació i hem de congratular-nos per les coses bones que les nostres festes aporten a la ciutat"

Óscar Morant ha explicat que aquest nomenament suposa un reconeixement "històric" per a les falles de la ciutat. "La distinció és un suport a unes festes que aglutinen una gran part de la població i un reconeixement a un llibre que és una referència a les Falles de la Comunitat Valenciana".

"En el meu cas, des de fa quatre anys vaig assumir aquest llibre i és un reconeixement a totes les persones que ho fan possible, des dels continguts passant pel disseny fins a la fotografia"

"El Foc i Flama deixa una marca en la història i suposa un al·licient per al patrimoni cultural de la ciutat amb un monogràfic que aborda diversos temes de la festa".

Finalment, Prieto ha explicat que "aquest reconeixement suposa un reconeixement a la petició de les Falles com a Festa d'Interés Turístic Nacional. Que tinguem una publicació d'Interés Turístic ens servirà per a incorporar-la a l'expedient i reforçar la petició que vam aprovar el passat 21 de febrer al ple municipal. Esperem que durant aquesta legislatura puguem obtenir el reconeixement".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.