laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 28
de mayo de 2019

CONSELLERIA APROVA DOS PLANS D'OCUPACIÓ JUVENIL PER A GANDIA PER 1,2 MILIONS D'EUROS

 

• La Sectreraria Autonòmica d'Ocupació atorga a Gandia ajudes per valor de 1,2 milions d'euros per a la nova edició del programa AVALEM JOVES, en les seues dues categories: joves menors de 30 anys, sense qualificació professional (EMPUJU) i joves menors de 30 anys amb qualificació professional(EMCUJU).
• El contracte serà de jornada completa i amb una duració d'un any. Es preveu que comencen a treballar al setembre.
• Els joves han d'estar empadronats a Gandia i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La Sectretaría Autonòmica d'Ocupació, organisme dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l'Ajuntament de Gandia dues subvencions per un import total superior a 1,2 milions d'euros que permetran la contractació de joves de la localitat gràcies als programes EMPUJU i EMCUJU, dins de la iniciativa AVALEM JOVES. En tots dos casos les iniciatives estan subvencionades al 100% per aquest organisme pel que l'Ajuntament de Gandia no haurà de realitzar cap aportació.

Així ho han anunciat aquest matí en roda de de premsa els regidors en funcions de les àrees d'Administració, Modernització i Govern Obert i de Polítiques Econòmiques i d'Innovació, José Manuel Prieto i Alícia Izquierdo, respectivament.

José Manuel Prieto ha explicat que, “el Govern municipal està en funcions des d'ahir, però l'Ajuntament continua funcionant amb total normalitat. L'Administració treballa a ple rendiment i tenim també la ratificació en les urnes d'una majoria d'esquerres el diumenge, la més àmplia probablement en la democràcia, amb 15 regidors (11 del PSOE i 4 de Compromís-Més Gandia Unida) i això ens avala per a continuar treballant amb absoluta normalitat fins a la conformació del nou govern local, la investidura del qual serà el 15 de juny.”

Dins d'aquesta normalitat, la Junta de Govern local ha aprovat hui aquestes dues ajudes per un valor superior als 1,2 milions d'euros. Així, el consistori destinarà 634.924,44 euros del programa EMPUJU per a la contractació durant un any a jornada completa de joves no qualificats i 623.365,20 euros del EMCUJU per a donar treball a joves amb qualificació (Formació Professional o universitària).

“La legislatura passada va ser la de la recuperació econòmica i aquesta serà la legislatura de la generació d'oportunitats a la nostra ciutat”, ha comentat Prieto.

Alicia Izquierdo ha explicat que l'Ajuntament de Gandia publicarà en els pròxims dies el número i els perfils dels llocs a cobrir, que seran enviats a LABORA (antic SERVEF), organisme que, després de convocatòria pública, durà a terme la selecció. “Es preveu que després de la selecció aquests joves entren a treballar a l'Ajuntament el mes de setembre”, ha conclòs la regidora.

PER A INSCRIURE'S, ELS JOVES HAN DE DIRIGIR-SE A LABORA (ANTIC SERVEF) I REUNIR ELS REQUISITS SEGÜENTS:

- Estar inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil
- Tindre entre 16 i 29 anys
- Estar empadronat a Gandia
- No estar treballant ni estar cursant cap acció formativa el dia natural anterior en la data d'inscripció.

Els treballadors que actualment estan prestant els seus serveis a l'Ajuntament de Gandia dins del EMPUJU i EMCUJU, finalitzaran els seus contractes el pròxim mes d'agost. “El desenvolupament de les tasques ha sigut exemplar, per a l'Administració, per als serveis públics que presten al ciutadà i per a l'enriquiment personal i dels departaments on han estat cadascuna d'aquestes persones”, ha assenyalat Prieto.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.