laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mejoras en jardinería
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 24 de mayo de 2019

L’ALQUERIA MILLORA LES ZONES VERDES D’ACCÉS AL NUCLI URBÀ

 

• A través del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València, l’Alqueria de la Comtessa ha dut a terme el projecte “Enjardinament i adequació de zones verdes”, amb una subvenció de 29.645 euros.

Concretament, els treballs s’han realitzat en dues zones verdes del nucli urbà, una ubicada en l’accés est de la població, i una segona en l’accés oest. Amb aquests treballs, l’Ajuntament alqueriense garanteix la qualitat d’aquestes àrees, millora l’estètica d’aquests espais i reduint el cost del manteniment.

Les millores en aquestes superfícies, amb un total de 4.880 metres quadrats, han consistit en la instal·lació de reg automàtic per aspersió i en la plantació de gespa.

A més, cal assenyalar que aquestes accions han contemplat criteris de jardineria sostenible, amb l’objectiu d’aconseguir una càrrega menor de cara al manteniment futur de les zones treballades. Així, s’han adoptat criteris que permeten l’estalvi d’aigua i energia. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.