laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23
de mayo de 2019

TAVERNES ACOLLIRÀ UNA JORNADA DEL PLACEMAKING WEEK EUROPE 2019

 

• El pròxim dimecres 12 de juny es celebrarà una de les sessions de treball de la major conferència d’experts europeus relacionada amb el desenvolupament urbà i la transformació de l’espai públic.
• Al voltant de 30 experts visitaran i estudiaran de primera mà les necessitats i possibilitats dels barris Calvari, Cantalot i Patronat per a oferir idees i solucions per a regenerar i millorar la zona nord de Tavernes.

El Placemaking Week Europe 2019 aterrarà a Tavernes el pròxim dimecres 12 de juny amb la celebració d’una de les sessions de treball de la major conferència d’experts europeus al voltant del desenvolupament urbà i la transformació de l’espai públic. Del 12 al 15 de juny més de 400 professionals de 50 països diferents es reuniran a la Marina de València, Tavernes i Alacant, per a parlar de polítiques de millora urbanística i la innovació per a crear espais inclusius en les ciutats.

Per a Tavernes és un privilegi i un honor acollir esta sessió de treball en la què s’exposaran diferents idees per a millorar la ciutat. En concret, al voltant de 30 arquitectes efectuaran una anàlisi de la situació dels barris de la zona nord de Tavernes per a posteriorment oferir una sèrie d’apreciacions i una proposta tècnica per a revitalitzar-los. El treball que es realitzarà durant la jornada beneficiarà Tavernes ja que es donaran a conèixer distintes propostes d’èxit a altres ciutats europees amb la finalitat de regenerar i millorar els barris de la part alta de la ciutat.

Els experts visitaran i estudiaran de primera mà les necessitats i possibilitats dels carrers Calvari, Cantalot i Patronat per a oferir conjuntament diverses solucions per a què estos barris tinguen els serveis necessaris per a fer-los més atractius per a la gent jove. En la jornada participaran també 5 joves professionals del municipi, que tindran l’accés gratuït al congrés.

Setmanes enrere, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i el tècnic municipal, Andrés Moscardó, van rebre a l’Ajuntament la visita de Ramón Marrades, director estratègic del Consorci València 2007 La Marina, i Charlot Schans, codirectora dels Placemaking Week Europe per tancar els últims detalls d’esta jornada de treball innovadora al municipi valler.

Esta jornada de treball al casc antic de la ciutat donarà inici al programa ARRU (Àrea de Renovació i Regeneració Urbana) que es desenvoluparà a la zona alta de la ciutat, i suposarà un valuós complement per a l'altre projecte en el què treballa l’Ajuntament de Tavernes dins de la convocatòria de Fons Europeus URBACT, anomenat Circular Cities.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.