laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: Natxo Francés/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22
de mayo de 2019

SANDRA FAUS I ALBA RAMÓN JA SÓN LES FALLERES MAJORS DE GANDIA

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant juntament amb el regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, l'edil Alícia Izquierdo i altres membres de la corporació municipal, han rebut aquesta vesprada al despatx d'alcaldia a Sandra Faus i Alba Ramón, falleres majors de Gandia de 2020, qui han estat acompanyades pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea.

Després de la recepció, Diana Morant ha declarat explicat que el Decret del seu nomenament ja està signat i que per tant, ja són oficialment les Falleres Majors. "Les falles inicien un nou cicle l'endemà de la cremà. Les dues Falleres Majors d'enguany obrin una etapa nova en les festes. Són dues dones que segur escriuran una gran pàgina de la nostra ciutat" "El paper de les falleres en les falles cada vegada és més fonamental i estic segura que elles ens representaran a la perfecció".

Sobre Alba Ramón, l'alcaldessa va recordar que fa 11 anys ja va ser batejada per la que llavors era Fallera Major i que Sandra Faus és una fallera entusiasta. "Elles viuran les falles com un regal i ens regalaran un any de la seua vida on hauran de compaginar les falles amb els seus estudis i treball".

Per la seua banda, Sandra Faus es va mostrar molt contenta després del nomenament. "La veritat és que no m'ho esperava. Seré la fallera més gran i seré també la primera Fallera Major casada. Espere fer-ho bé. Estic molt contenta i emocionada". Faus ha declarat que l'acte més especial per a ella és l'ofrena.

Finalment, Alba Ramón va explicar que va rebre la petició per ser Fallera Major Infantil a casa i que "es tracta d'un somni complert que no m'esperava" afegint que per a ella tots els actes fallers són especials.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.