valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Barcelona en Comú

Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 20
de mayo de 2019

ADA COLAU COMPARTEIX LA “SETMANA DECISIVA”, EL SEU ÚLTIM VÍDEO A YOUTUBE

 

• Ada Colau ha llançat avui l’últim vídeo de la sèrie de Youtube #10setmanes posant a les mans de barcelonins i barcelonines el desenllaç que s’haurà de dirimir entre tenir una alcaldessa o un alcalde del passat després d’aquesta “setmana decisiva”.


La “Setmana Decisiva" - Video: BComú
/2019

Colau ha retret a Ernest Maragall que es presenti com a alcalde del canvi després de 50 anys dedicat a la política. En aquest sentit, ha reivindicat el llegat del seu mandat amb una elèctrica pública, el dentista municipal, el 30% reserva habitatge protegit, el tancament 5.000 pisos turístics il·legals, la detecció de més 70 milions de frau fiscal, o el plantejament de la gestió pública de l’aigua, coses que Maragall en totes les dècades que ha estat a l’Ajuntament de Barcelona “no només no ha fet sinó que ni tan sols ho ha intentat ni s’ho plantejat”.

Colau ha recordat el paper de Barcelona “com a referent d’esperança i missatge potentíssim al món de que hi ha alternativa” tal i com demostra el suport internacional que està rebent la candidatura de BComú.

“Seguim sent la gent de Barcelona que ha decidit conquerir el futur amb les seves pròpies mans. Això és el que està en joc”, ha dit.

Des del 18 de març, Colau ha compartit cada setmana les seves reflexions sobre la campanya de manera directa mostrant-ne el dia a dia: les fake news, la pressió de la ultradreta, la presència als mitjans de comunicació, el finançament dels partits o altres processos electorals com les generals del passat 28 d’abril.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.