valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


  LA BRIGADA BARCELONA EN COMÚ 
Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 20
de mayo de 2019

ACTIVISTES DE TOT EL MÓN VENEN A BARCELONA PER DONAR SUPORT A ADA COLAU DURANT LA CAMPANYA

 

• En la recta final de la campanya, una cinquantena d’activistes vinguts dels quatre continents i de 14 països com ara els Estats Units, Sudàfrica, França, Itàlia o el Líban, per donar suport a Ada Colau i a Barcelona en Comú el proper 26 de maig.

Sota el nom de La BrigAda, que evoca les mítiques Brigades Internacionals que van donar suport al govern de la República durant la Guerra Civil Espanyola, els i les activistes internacionals, entre les quals hi ha activistes d’organitzacions municipalistes com Coalizione Cívica (Bolonya) o Ne davimo Beograd (Belgrad), de moviments socials com Solidarisches Salzburg o Reclaim the City (Ciutat del Cap), o representants polítics locals com Anne Sophie Olmos, regidora de l’Ajuntament de Grenoble o Pierre El Khoury de Beirut Madinati, s'han mobilitzat per donar suport a Barcelona en Comú participant a les seves activitats de campanya i entrant en contacte amb el teixit polític i social de la ciutat.

L’origen d’aquesta iniciativa prové de les mostres d’interès que va rebre Barcelona en Comú, que és membre d’una xarxa municipalista internacional formada per organitzacions i ciutats municipalistes d’arreu, per part d’activistes d’aquesta xarxa per venir a Barcelona i donar suport a Ada Colau durant la campanya per les eleccions municipals. Des de la Comissió Internacional de Barcelona en Comú s’han coordinat aquestes peticions per tal de facilitar la participació de les brigadistes als diversos espais de campanya, durant la darrera setmana del 21 al 26 de maig.

* Un dels actes amb més presència de la BrigAda será a l’acte central de campanya el proper 23 de maig amb una parada informativa a la plaça Catalunya.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.