valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la presentación
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Albaida
Valencia 20
de mayo de 2019

COMPROMÍS PER ALBAIDA PRESENTA EL PROGRAMA EN UN EMOTIU ACTE CENTRAL

 

• Compromís per Albaida torna a sorprendre amb un acte emotiu i ple de propostes al seu míting central de campanya. Per a la cita es buscava trencar l'esquema que solen ser els mítings polítics, i oferir a la ciutadania una visió il·lusionant del futur de la ciutat, tan castigada per les limitacions del deute generat durant l’època del Partit Popular, i que durant aquests 8 anys s’ha aconseguit baixar del 19,5 milions als 9,5 milions.

Diversos muntatges audiovisuals recordaren als assistents a l'acte les possibilitats de creixement d'Albaida i les propostes que Compromís vol desenvolupar en la pròxima legislatura, si aconsegueix revalidar l'alcaldia de la ciutat, perquè com explicava Josep Albert "després de treballar de valent durant aquests anys per aconseguir superar els 19 milions de deute, ara sí que arriba el moment, quan les propostes són realitzables, de començar a dissenyar i construir una nova Albaida, amb la participació de totes i de tots".

Amb el suport, a dalt l'escenari de la candidatura que Compromís presenta a la ciutat albaidina, les intervencions anaren a càrrec dels quatre primers llocs de la llista i de la Diputada Graciela Ferrer, la qual va recordar als assistents que moltes de les decisions que ens afecten cada dia es prenen a Brussel·les, coses com per exemple "la directiva que està preparant la gran coalició: socialistes, populars i liberals, per a obligar a privatitzar les pensions, la qual cosa posa en perill el nostre estat de benestar. Volem una Europa per a les persones, i per això també és molt important votar Compromís per Europa a les eleccions" explicava Ferrer durant la seua intervenció.

Alejandro Quilis, quart membre de la llista, era l’encarregat d’obrir el torn d'intervencions explicant que l’havia portat a estar “ací, perquè des de ben jovenet he pensat mil i una vegades la ciutat que vull, i em presente perquè la transformació de les ciutats es realitza des dels ajuntaments, i jo vull ajudar en la transformació de la meua” a més va destacar que “la gent d'aquesta candidatura només sabem fer política de manera compromesa amb el poble, i entenem la funció pública des del servei a les veïnes i veïns". Quilis expressava la voluntat d'encetar des del nou govern "un procés de diàleg amb la ciutadania, amb les entitats, a través dels consells sectorials, per establir un nou pla de creixement estratègic per a la ciutat, amb la participació i el suport de totes i de tots, ara que allò que decidim tindrà possibilitat de ser realitat, un pla de treball que ja està dissenyant-se pel govern actual a través d'un Pla Estratègic de Ciutat".

Bea Costa i Mª Àngels Salom, representaren la força de les dones en la candidatura, i feren un repàs pel treball fet a l'Ajuntament els darrers 4 anys, i presentaren les línies fonamentals del programa de govern que es presentava a l'acte, on destaquen la construcció del centre de dia per a malalts d'alzheimer, l'habilitació d'un espai multifuncional per a esdeveniments al poliesportiu, l'aposta per la política patrimonial i turística, i l'ampliació de l'atenció als col·lectius específics: dona, joves, entitats festeres, entitats musicals i culturals, etc.

Josep Albert candidat a la re-elecció com alcalde d'Albaida, tancava l'acte agraint a les persones que han conformat les candidatures i els governs de Compromís, i explicant a la gent que "nosaltres som persones de paraula, que acomplim, i per això a pesar de les dificultats hem realitzat la gran majoria de les propostes del nostre programa del 2015. Però no prometem coses que no podem portar endavant, per això us dic que en 2021, quan ja estarem per davall del 110% d'endeutament, començarem una reducció dels impostos, perquè també els nostres ciutadans puguen beneficiar-se de la millora econòmica del seu ajuntament".

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.