laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Productos agroalimentarios
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17
de mayo de 2019

L’AJUNTAMENT D’OLIVA CONVOCA ALS AGRICULTORS LOCALS A PARTICIPAR DE LA TAULA RODONA SOBRE LA COMERCIALITZACIÓ EXITOSA DE PRODUCTES AGROALIMENTARIS

 

• L’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb el Servei de producció ecològica, innovació i tecnologia, ha organitzat una taula rodona amb tres emprenedors de la Comunitat Valenciana, Miguel Minguet (Horta Viva de Meliana), Manuel Mata (Matafruit de Vila-real) i Patrizia Crespí (Cervezas Artesanas Marina Alta de Beniarbeig) i Juan José Lliso (Tècnic d’Investigació i Desenvolupament de Transferència Tecnològica de la Conselleria d’Agricultura).

D’aquesta manera, es convoca a tots els agricultors locals a participar, ja que s’explicaran les claus per a comercialitzar amb èxit els productes agroalimentaris d’Oliva; s’informarà dels mercats, canals de comercialització, de la diferenciació producte/servei i del seu posicionament i visibilitat.

L’activitat serà el pròxim dimarts, 21 de maig de 18.00 h a 21.00 h, al Casal Jove d’Oliva (C/ Guillem de Castro, 11). Cal recordar que es requereix inscripció prèvia per participar a l’activitat, i s’ha de cridar al 96 285 0250 (Ajuntament d’Oliva) o 96 246 9860 (Estació Experimental Agrària de Carcaixent).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.