laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de mayo de 2019

EL PLE MUNICIPAL APROVA EL DESBLOQUEIG DE LA URBANITZACIÓ DE SANXO LLOP

 

• El coordinador general d'Urbanisme, Vicent Mascarell, juntament amb el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que durant el plenari ordinari del mes de maig celebrat aquest matí, s'ha aprovat la retirada l'adjudicació de la condició d'agent urbanitzador a la mercantil que estava desenvolupant el polígon de Sanxo Llop. La mesura ha comptat amb els vots a favor de PSOE, Més Gandia i Ciutadans i l'abstenció del Partit Popular.

Vicent Mascarell ha valorat positivament la mesura. "És una mesura inèdita. No és habitual prendre una decisió d'aquestes característiques per resoldre una situació que estava estancada" i afegia que "ara s'inicia un període on sota les indicacions dels tècnics municipals, s'iniciaran les obres abans que finalitze l'any. És un camí sense retorn que permetrà finalitzar el polígon".

"Vull agrair la feina dels tècnics municipals, la paciència dels propietaris a més de la celeritat que ha tingut el Govern de la Generalitat Valenciana i el Consell Jurídic Consultiu a l'hora de resoldre i avalar la legalitat de la decisió que vam prendre per donar un valor afegit al polígon" va finalitzar Mascarell.

Per la seua banda, Xavi Ródenas, va destacar que es tracta d'un procés que s'ha realitzat durant mesos al departament d'Urbanisme. "Amb aquesta mesura pretenem ajudar els propietaris. Les administracions públiques estem per resoldre aquests casos que s'han estancat i, com és el cas, millorar tot l'entorn i els accessos a l'hospital comarcal".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.