laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de mayo de 2019

PRESENTADA LA VII EDICIÓ DE LA VOLTA A PEU DE LA FUNDACIÓ ESPURNA

 

• El restaurant Boga va acollir ahir la presentació de la VII Volta a Peu organitzada per la Fundació Espurna. Una de les moltes iniciatives que organitza la Fundació per tal de donar visibilitat a la integració de les persones amb discapacitat mitjançant l'esport.

En aquesta edició, la Padrina de la cursa serà a l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui d'aquesta manera se suma a altres personalitats que van apadrinar la prova amb anterioritat com Vicente del Bosque o la jugadora del València BC, Irene Garí, entre d'altres.

Durant la seua participació en l'acte, Diana Morant va destacar la figura de qui va ser Alma Máter del projecte, José Pedro García, i va proposar que l'organització de la cursa canvie el seu nom i porte el del que serà Fill Adoptiu de la ciutat el pròxim dilluns.

La cursa se celebrarà el 23 de maig i espera comptar amb la presència de 700 persones amb discapacitat que recorreran els carrers del Centre Històric de la ciutat acompanyades per un altre corredor.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.