laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de mayo de 2019

LLIURAT EL GUARDÓ DE LA XV EDICIÓ DEL PREMI TIRANT

 

• La Casa de la Marquesa va acollir dimecres passat la XV edició de l'acte de lliurament del Premi Tirant. Un premi que va ser concedit a l'empresa Venasol Smart Light S.L., referent en il·luminació i que ha col·laborat estretament en la formació de l'alumnat de F.P. de diferents famílies professionals.

En l'acte, van participar l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el president de FAES, Miguel Todolí; i la directora de l'IES Tirant lo Blanc, Carmen Fuster, i va comptar amb l'assistència de representants polítics així com membres del professorat i alumnat del Centre.

Durant el torn d'intervencions, tots els presents van coincidir en la necessitat de fomentar les sinergies entre els centres educatius i les empreses amb la finalitat de formar emprenedors i treballadors qualificats que donen resposta a les necessitats dels nous entorns productius.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.