laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Compromís Més Gandia Unida
Valencia 14
de mayo de 2019

JOSEP ALANDETE: ABAIXAREM ELS IMPOSTOS AMB IMPORTANTS BONIFICACIONS PER A LES FAMÍLIES MÉS VULNERABLES

 

• La número 2 de la candidatura de Compromís Més Gandia unida, Alícia Izquierdo, destaca que aquesta reducció d’impostos és possible gràcies a la gestió responsable i eficaç dels diners de la ciutadania d’aquesta legislatura.

La candidatura de Compromís Més Gandia unida ha presentat este matí a la premsa les línies més importants del programa pel que fa a Hisenda. El candidat a l’alcaldia, Josep Alandete, ha explicat tres mesures per a la propera legislatura. Per una banda i “gràcies a la bona gestió, abaixarem els impostos a tota la ciutadania, a més de presentar importants bonificacions per a les famílies que més ho necessiten”.

A més, Alandete ha anunciat una assemblea ciutadana cada any per donar compte en què s’ha gastat l’ajuntament els seus impostos. I la tercera proposta, és la recuperació de la gestió pública d’alguns serveis bàsics. Tot això és possible, segons Josep Alandete, “perquè el govern de Compromís i Més Gandia ha estat eficaç i capaç d’eliminar les accions malgastadores de les dues legislatures anteriors”.


Momento de la rueda de presentación - Foto: Carolina Woodward/2019


La regidora Alícia Izquierdo i número 2 de la candidatura de Compromís Més Gandia unida ha fet balanç d’esta legislatura: “Fa quatre anys, quan vam començar a governar, vam trobar una situació de complet saqueig, però el trellat i la rigorositat ens van fer acceptar un pla d’ajust. Gràcies a això, hem redreçat el deute municipal amb una reducció de 70 milions d’euros”.

Un altre punt que ha destacat Alícia Izquierdo ha estat el tancament d’IPG, que la definida com “un ajuntament en paral·lel, fosc que no rendia comptes”. I s’han generat pressupostos legals. “Els tres anterior presentats pel PP havien sigut declarats il·legals pel TSJCV”, recordat Izquierdo.

Per últim, la regidora de Polítiques Econòmiques ha destacat que s’han pagat tots els proveïdors de Gandia i s’ha fet una auditoria pública dels comptes municipals. Ha resumit Izquierdo que “s’han gestionat bé i amb transparència tots els diners de la ciutadania de Gandia”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.