laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Populares Xeraco
Fuente: Partido Popular de Xeraco
Valencia 14
de mayo de 2019

POPULARS XERACO ES CONGRATULA QUE COMPROMÍS DONE SUPORT A "L'ANTIGA" PROPOSTA DEL CENTRE DE DIA QUE JA VAN PRESENTAR EN 2011

 

• El candidat a l'Alcaldia per Populars Xeraco, Avelino Mascarell, vol agraïr a Compromís per Xeraco, mitjançant aquesta nota de premsa, que es sume a la proposta que ja van presentar per a les eleccions municipals de 2011 i 2015, i que porten al nou programa electoral de 2019, que consisteix en la creació i habilitació de les escoles velles en un centre especialitzat d'atenció als majors (Centre de Dia).

Com apunta Mascarell, "ja no es tracta de dretes o esquerres. Després de 8 anys, Compromís còpia una idea que Populars Xeraco ja portava a l'any 2011. Una qüestió que estem treballant durant tot aquest temps perque ens preocupen molt els nostres majors i estem molt conscienciats amb ells".

Per això, "estem agraïts a Compromís perquè es sume a les nostres propostes antigues i compartisquen les nostres idees. Però, ens trobem amb la crua realitat que encara no s'ha donat un pas endavant en la unificació de les escoles i ara, referent al Centre de Dia, estaríem parlant d'una obra imminent".

"Mentre no s'unifiquen les escoles no es podrà avançar. I per a Populars Xeraco és una de les prioritats. Junts #RecuperemXeraco".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.