laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Compromís +´ Gandia/2019
Fuente: Compromís Més Gandia Unida
Valencia 10
de mayo de 2019

JOSEP ALANDETE: “COMENÇA UNA CAMPANYA EN QUÈ LES PERSONES SÓN DECISIVES PER AL CANVI DE GANDIA”

 

• El candidat a l'Alcaldia de Gandia assegura que Compromís +´Gandia unida “dedicarem cada dia dels pròxims 4 anys al bé comú de la ciutadania”.
• El candidat Nahuel González ha explicat que s’inicia una campanya històrica “on tenim a les nostres mans aconseguir la primera Alcaldia del canvi amb Pep Alandete i amb propostes realistes”.

El candidat a l’alcaldia de Gandia de Compromís +´ Gandia unida, Josep Alandete, acompanyat per les persones que formen part de la llista electoral, ha donat el tret d’eixida d’esta campanya davant l'Ajuntament de Gandia amb la promesa de dedicar cada dia dels pròxims 4 anys al bé comú de la ciutadania de la ciutat. “Volem que cada veí i veïna de Gandia siga feliç, les persones són la nostra prioritat, per això treballarem amb el diàleg constant i amable amb el veïnat, ara en campanya i en el futur govern”.

Alandete ha explicat que Compromís Més Gandia unida és la garantia que els diners de la gent van a les necessitats reals de cada veí i veïna. “En esta campanya presentem propostes realistes, que xafen el carrer, i les persones de la llista estan atentes al que vol la ciutadania”, ha comentat Alandete.

Per la seua banda, el candidat Nahuel González ha dit que Compromís Més Gandia unida ha preparat una campanya on s’expliquen les propostes i les idees carrer a carrer, barri a barri, per aconseguir la primera Alcaldia del canvi.

González diu que tot just ara acaba “una legislatura en la qual hem estat decisives per a garantir unes polítiques responsables i progressistes que han transformat la ciutat de Gandia. Amb un govern un transparent, responsable i participatiu, marcat per un més que evident caràcter social”. Tot i això, segons Nahuel, “queda molt per fer. No prometem res que no podem acomplir, per tant, no fem grans promeses però ho fem amb il·lusió d’aturar la dreta i continuar amb les polítiques de canvi”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.