laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuPotries/2019
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 10
de mayo de 2019

POTRIES ES PREPARA PER A CELEBRAR EL PRIMER ANIVERSARI DEL MUSEU CASSOLERIA D’ÀNGEL DOMÍNGUEZ AMB UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AL LLARG DE LA SETMANA, PENSADA PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

• El Museu Cassoleria supera totes les espectatives i se superen els 1500 visitants durant el primer any com a museu.
• Amb motiu de la proximitat del 18 de maig, dia en què se celebra el Dia Internacional dels Museus i el primer aniversari del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez, des de l’Ajuntament de Potries s’han preparat activitats per a celebrar com cal aquestes efemèrides.

Des del 14 al 18 de maig, cada dia d’11h a 14h, el Museu oferirà jornades de portes obertes i hi haurà visita guiada a les 12h. A més, cada vesprada hi haurà diferents actes que van dirigits a tot tipus d’edats, per apropar a tota la població al Museu.

El públic infantil i familiar gaudirà d’un contacontes a càrrec de Carmen Navarro el dimarts 14 a les 18h; el dimecres 15 es realitzarà un taller de fang per a xiquetes i xiquets, de 17h a 18h. A més, dijous 16, a les 18h, es realitzarà una sessió de cinema al Museu, amb la pel·lícula “Noche en el Museo 3: el secreto del faraón”.

El divendres 17, a partir de les 18h, s’estrena l’activitat estrela del Museu pensada per a majors de 16 anys: un Escape Room, on s’haurà de resoldre un enigma basat en la Cassoleria d’Àngel Domínguez.

Per concloure la programació especial, el dissabte 18 a partir de les 19h tindrà lloc una festa d’aniversari amb música en directe, i a més, es farà un reconeixement a totes aquelles persones que han contribuït en qualitat de donants amb el Museu.

Potries ha fet del Museu Cassoleria el seu contingent cultural al llarg de l’últim any, des que passà de col·lecció museogràfica a museu, i coincidint amb la capitalitat cultural valenciana. Tot açò no haguera estat possible sense la inestimable col·laboració tant dels veïns i veïnes de Potries, com de tots els nostres visitants. Entre totes i tots hem aportat el nostre granet d’arena per enriquir i contribuir aquest projecte.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.