laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Presentación de candidaturas
Fuente: Joves PV de la Safor-Valldigna
Valencia 10
de mayo de 2019

COMPROMÍS ORGANITZA UN ACTE PER PRESENTAR ELS SEUS CANDIDATS A ALCALDIES I CANDIDATS JOVES A LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• El proper dissabte dia 11 de maig a les 20 hores, Compromís i Joves PV de la Safor-Valldigna han organitzat un acte al carrer del Tossal de Gandia per presentar a les seues persones candidates a l’alcaldia de 28 pobles de la comarca. A més, comptaran amb la presència de Jordi Sebastià, cap de llista a les Eleccions Europees per la candidatura Compromís per Europa.

Després, Joves PV agafarà la paraula i presentarà els candidats i les candidates joves a estes eleccions. Els joves tenen presència en 26 de les 28 candidatures de Compromís a la comarca, en molts casos amb altes possibilitats d’ocupar regidories. Destaquen, d’entre ells, candidats a les alcaldies d’Almiserà, l’Alqueria de la Comtessa i Rafelcofer.

Este és l’únic acte de campanya a nivell comarcal per a les eleccions del 26 de maig, un acte de força i de celebració pel bon resultat a la comarca en les passades eleccions autonòmiques. Compromís es reivindica com l’única força de progrés que pot treballar pel bé comú amb una visió valencianista. L’acte acabarà amb l’actuació, després d’un sopar de sopar pa i porta, del DJ gandià Plan B.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.