laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de mayo de 2019

AL MAIG CONTINUEN LES ACTIVITATS DE LA CULTUR POP EN ROÍS DE CORELLA

 

• El Centre Cívic Roís de Corella continua oferint una programació dinàmica per a totes les edats. Per als més xicotets aquest mes destaquen tallers de percussió, contacontes, hip-hop i un taller de màquines simples amb peces de LEGO.
• Els joves tindran un punt de trobada en la Nocturnea setmanal on participaran en jocs de taula, videojocs, ball, karaoke, festa amb DJ i un taller de cocktais sense alcohol.
• A més, el centre cívic Roís de Corella continua oferint de dilluns a divendres servei de ludoteca, les habituals activitats del centre de convivència i les organitzades per les associacions del barri.

La presidenta de la Junta de Districte Roís de Corella, Liduvina Gil, al costat del coordinador d'activitats culturals, Joanjo Reig, ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació de la Cultur Pop per al mes de maig.

* Com ja és costum, les activitats es realitzen en el Centre Cívic de Roís de Corella.

Gil ha explicat que “es tracta d'una programació contínua que es duu a terme en el nou centre cívic, un espai per a tots els veïns i veïnes del barri. En aquesta programació hem tingut en compte als més xicotets, però també incorporem els dissabtes la Nocturnea destinat a joves de 14 a 18 anys, que estan en plena pubertat”.

El divendres 24, a les 18.45 h. i tots els dissabtes 11, 18 i 25 de maig, a partir de les 17.30 hores hi haurà jocs de taula i videojocs a la sala multiusos del Centre Cívic Roís de Corella. De la mateixa manera, tots els divendres a partir de les 17.45 s'oferirà una nova sessió del curs trimestral de hip-hop.

Les activitats van orientades al públic familiar. “Des de la Junta de Districte, estem treballant perquè el centre cívic siga un punt de trobada”, ha afegit Reig.

Cada cap de setmana, el centre cívic s'omplirà d'oci. La programació s'inicia demà divendres, 10 de maig, a les 17.45 hores amb el taller de hip-hop, al qual li seguirà una activitat de scape room.

Al jardí se celebrarà la Festa del Roís amb un espectacle de titelles, taller de percussió llatina i jocs tradicionals valencians.

El dissabte 11, la Nocturnea ofereix jocs de taula i videojocs, gimcana, karaoke i balls.

“El cap de setmana del 17 i 18 de maig és una mica més especial, hi ha festa en el barri. El divendres 17 tindrem un contacontes amb Lucky, berenar, jocs, màgia, cançons i parc infantil. Hem de ressaltar el taller de mecànica i màquines simples amb LEGO ( 19.15 h.), per al qual es necessita inscripció prèvia”, ha comentat el coordinador cultural.

El divendres 24 a més de la programació habitual, hi haurà taller de percussió africana i karaoke, a partir de les 17.30 hores.

Les activitats de maig acaben el dissabte 25 amb la Nocturnea i la Festa del Roís que, en aquesta ocasió, oferirà als més joves balls amb DJ i un taller de cocktails sense alcohol.

A més, el centre cívic Roís de Corella continua oferint de dilluns a divendres a les vesprades servei de ludoteca, les habituals activitats en horari matutí del centre de convivència i les organitzades per les associacions del barri.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.