laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 09 de mayo de 2019

L’ALQUERIA REP CENT MIL EUROS PER A MILLORAR EL POLÍGON HORT DE LLORET

 

• L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha atorgat a l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa una subvenció que ascendeix a 118.576,60 euros, que es destinaran a millorar i dotar de serveis el polígon industrial Hort de Lloret.

En concret, es durà a terme la renovació de la distribució de l’aigua potable, de les zones verdes, de la senyalització urbana, així com de la viària, aparcaments i ecoparc, d’entre altres tasques. Aquesta subvenció s’emmarca dins del Programa de Millores d’Infraestructures de Parcs Empresarials 2019.

Voro Femenia, alcalde l’Alqueria de la Comtessa, explica que “aquest tipus d’ajudes són molt importants per al desenvolupament d’un poble xicotet com és el nostre. Amb aquesta subvenció es realitzaran diferents treballs amb l’objectiu de condicionar el polígon Hort de Lloret, perquè siga un nucli empresarial important en l’àmbit comarcal i perquè puguem acollir nous projectes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.