laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08
de mayo de 2019

OLIVA CELEBRARÀ LA XXX FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL ELS DIES 28, 29 I 30 DE JUNY

 

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat aquest matí la Fira del Motor i Maquinària Industrial d'Oliva del 2019, la trentena edició, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny.
La Fira inclourà també la XV Matinal Motera d'Oliva, el diumenge 30.

La Fira del Motor està novament organitzada per la delegació de Comerç de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. I comptarà amb el patrocini de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO i la col·laboració de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva.

Per això, a la presentació han assistit la regidora Gemma Fullana, la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, i Paco Soqueta i Toni Moreno de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Mercats i Consum ha explicat que enguany “tornarem a tindre una Fira del Motor de primer nivell, igual com hem tingut en els últims anys quan ha estat organitzada per l’anterior regidor Pepe Salazar. I també la Matinal Motera, perquè vull recordar que l’any passat va estar organitzada per primera vegada directament per l’ajuntament i va ser tot un èxit. De fet sí que voldria destacar que Pepe Salazar ha estat el responsable de gestionar totes les contractacions necessàries perquè tant la Fira del Motor com la Matinal Motera del 2019 resulten igualment exitoses.”

La Fira del Motor tindrà lloc l’últim cap de setmana de juny, del 28 al 30. “L’any passat es va decidir ajornar la Fira del Motor una setmana per tal de no coincidir amb el cap de setmana de la Nit de Sant Joan i acostar-la al mes de juliol i per tant als turistes que venen a Oliva amb l’arribada de l’estiu. Vam vore que va resultar un encert per l’increment en el nombre de visitants que vam tindre en l’edició passada i per tant enguany repetim”, ha explicat Fullana.

Tant Paco Soqueta com Rosa Llopis han destacat la importància de la Fira del Motor d’Oliva i han agraït a la Regidoria de Comerç el seu treball i esforç en tota l’organització. Per la seua banda, Paco Soqueta ha dit que enguany Oliva “tornarà a viure una gran matinal motera, amb una gran exposició de motos clàssiques”. També Rosa Llopis s’ha mostrat molt satisfeta per la seua col·laboració en la Matinal “perquè ACCO vol estar present en tots els esdeveniments de la ciutat. El comerç és fonamental en la vida de les ciutats, per això els comerciants d’Oliva volem formar part de totes les festes i celebracions destacades del nostre poble.”

UNA FIRA DEL MOTOR TOTALMENT CONSOLIDADA I ESTABLE

La Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva és un esdeveniment absolutament consolidat, amb vora 60 marques participants no només dels sectors de l'automòbil nou, de quilòmetre zero i d'ocasió, amb pràcticament totes les primeres marques, sinó també de vehicles elèctrics i híbrids i recàrrega de vehicles elèctrics, escúters elèctrics i accessoris per a vehicles per a persones amb minusvalidesa, també de competició, a més de motos, furgonetes, caravanes i autocaravanes, tractors, maquinària industrial i agrícola, productes per a casa amb motor, accessoris i llavat d'automòbils, etc. A més enguany tornarem a tindre una presència destacada de vehicles elèctrics i híbrids.

Recordem que la Fira del Motor d’Oliva compta amb un gran espai de 14.000 metres quadrats, tancat i vigilat, cosa que les empreses participants agraeixen molt, i bona prova és que els nostres participants es mantenen any rere any, també pels bons resultats que obtenen pel que fa a vendes.

* La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc un any més en el recinte firal a l'aire lliure del passeig d'Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.