laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de mayo de 2019

III TROFEU ESCOLAR DE CICLISME

 

• Tindrà lloc el dissabte 11 de maig, a les 16.30 h, al Passeig Marítim Neptú de la Platja de Gandia.
• Participaran més de 250 xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 3 i els 14 anys.
• La prova està organitzada per l'Escola de ciclisme Triasport amb la col·laboració del Departament d’Esports de l'Ajuntament de Gandia.

La tercera edició del “Trofeu Escolar de Ciclisme Triasport – Maf Roda”, que se celebrarà al llarg d'un circuit d'un quilòmetre per la platja de Gandia i al voltant de l'hotel Bairen tindrà lloc aquest dissabte 11 de maig. Hi haurà 4 grups diferents per trams d'edat, de 3 a 8 anys, de 9 a 10 anys, d'11 a 12 anys i de 13 a 14 anys, el nombre de voltes al circuit dependrà de la categoria d'edat.

Participaran més de 250 xiquets i xiquetes, dels quals 25 pertanyen a l'escola organitzadora. Després de l'èxit de les dues primeres edicions, amb aquesta tercera es pretén que es consolide encara més, ja que aquest tipus de proves promocionen l'esport entre els més menuts i atrauen i entretenen als més majors.

Lydia Morant, regidora d'Esports ha volgut destacar que en ser un circuit de tan sols 1 quilòmetre, el tall de trànsit serà mínim. A més l'horari està ideat de manera que no afecte als restaurants, ja que evita l'hora de menjar i la de sopar. Així i tot, ha agraït “la tolerància i comprensió del veïnat, que d'alguna manera es poguera veure afectat, encara que espera que siga una prova que per la seua visibilitat la poden gaudir tant els xiquets com els majors”.

* En la prova s’hi lliuraran 51 trofeus d’acord a la normativa de la Federació de ciclisme, a més de 60 medalles per als més xicotets, així com trofeus especials per als locals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.