laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de mayo de 2019

PRESENTADA LA SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE LA GENT GRAN

 

• Les activitats se celebraran dies 8 i 9 de maig al Jardí de la Casa de la Marquesa.

La regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per presentar la sisena edició de la Fira del Major, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de maig al jardí de Casa de la Marquesa. Durant dos dies, els assistents podran gaudir de dansa, música, exposicions, un showcooking de fideuà, actuacions diverses a més d'una desfilada de moda i una passejada saludable.

Gandia és una ciutat moderna i dotada d'espais urbans atractius i naturals, amb una gran oferta cultural, gastronòmica i d'oci de primer nivell. Precisament dins d'aquesta oferta d'oci s'emmarca la Fira del Major, que enguany viu la seua sisena edició. Al jardí de la Casa de la Marquesa es realitzaran les diferents activitats i, a més, hi haurà expositors informatius amb qüestions relacionades amb la salut i el benestar.

Liduvina Gil ha volgut destacar la importància d'aquesta iniciativa i ha convidat a participar a la ciutadania. "La Fira de la Gent Gran està consolidada i emmarcada en les activitats d'oci i culturals. No només va dirigida a la gent gran" "Volem que els nostres majors seguisquen a portant a la societat i això s'aconsegueix amb iniciatives que retarden el seu deteriorament físic i mental", va assegurar.

Les activitats es desenvoluparan al llarg dels dies 8 i 9 de maig en horari de 10.00 hores fins a les 19.30 hores. La primera jornada arrencarà amb un acte de benvinguda a càrrec de Liduvina Gil, les quals lliuraran el Premi Valors Actius en la Tercera Edat. Un guardó destinat a aquelles persones que ha fet alguna cosa en pro de la ciutat i en benefici de la ciutadania.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.