laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la votación
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06
de mayo de 2019

LA CORPORACIÓ MUNICIPAL VOTA ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

• Hui es podrà votar de manera presencial a l'Ajuntament i els centres socials de Beniopa i Grau en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores. De manera telemàtica es podrà realitzar fins al 19 de maig a través de la pàgina web municipal.
• Portaveus de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de Gandia i membres de la corporació municipal han exercit el seu dret a vot aquest matí en l'urna situada a la Casa Consistorial.
• Nahuel González: “estem segurs que, igual que es vota per a triar representants, votar per a triar quines obres es faran a Gandia també és molt important. És una votació diferent on no importa el color polític, el que importa és com millorar Gandia”.

Hui 6 de maig s'ha iniciat el període de votació de les propostes ciutadanes contemplades dins dels Pressupostos Participatius 2019. El regidor delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, al costat dels portaveus dels partits polítics i altres membres de la corporació municipal han exercit el seu dret a vot aquest matí a l'Ajuntament de Gandia. En l'acte també ha estat present el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Gandia (Fedaveïns), Francisco Escrivà.

“Hem iniciat aquest procés històric en el qual la ciutadania pot decidir en què gastar els seus diners i quins seran els projectes que volen en els seus barris”, ha comentat l'edil, qui ha recordat que ja és la segona edició d'aquests pressupostos participatius, un procés ja consolidat i al qual enguany l'ajuntament destinarà un total de 300.000 euros, 100.000 més que en el passat exercici. “Anem millorant. També estem entre fases d'eleccions, per això la campanya de comunicació d'enguany ha sigut més modesta, però estem segurs que, igual que es vota per a triar representants, votar per a triar quines obres es faran a Gandia també és molt important. És una votació diferent on no importa el color polític, sinó el que importa és com millorar Gandia”.

Per la seua part, el representant de Fedaveïns, Francisco Escrivà, després de depositar el seu vot, ha animat també a participar en la consulta i ha mostrat el seu agraïment al regidor de Polítiques amb la Ciutadania per haver instal·lat urnes on exercir de manera presencial el vot “perquè sabem que hi ha persones que no tenen accés a internet”.

La ciutadania té de termini fins al 19 de maig pròxim per a exercir el seu vot. Cal recordar que només hui dilluns, 6 de maig, és possible fer-ho de manera presencial a l'Ajuntament i en els centres socials de Beniopa i Grau, en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores. També es podrà realitzar telemàticament a través de la pàgina web municipal i participagandia.org. En els centres socials de cada barri s'oferirà informació i ajuda i estaran disponibles tablets i ordinadors per a facilitar la participació en aquest procés democràtic.

Poden votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Gandia, podent triar un màxim de tres propostes entre les 74 presentades enguany i ratificades pel Consell de Participació Ciutadana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.