valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Foto de familia tras la presentación
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Xirivella
Valencia 06
de mayo de 2019

JORDI SEBASTIÀ ACOMPANYARÀ RICARD BARBERÀ EN LA PRESENTACIÓ DE LA LLISTA DE COMPROMÍS PER XIRIVELLA

 

• Com en 2015, la candidatura de Compromís incorpora independents, professionals de prestigi i persones molt implicades en el teixit associatiu de la ciutat.
• El cap de llista de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, aspira a revalidar la seua acta d’eurodiputat.

La seu de Compromís, al carrer de Sant Antoni de Xirivella, acollirà dimarts 7 de maig, a les 20 h, la presentació de la llista que encapçala l’actual alcalde de Xirivella, Ricard Barberà.

A més de Ricard Barberà, els primers llocs de la llista els ocupen Puri Botella, actual regidora de Gent Major; el politòleg Josep Moret, actual regidor de Personal i Seguretat Ciutadana; l’enginyer Vicente Clemente, la professorade primària Ester Donderis, i Josep Agustí, actual regidor d’Informació i Transparència.

«Estem molt satisfets amb esta llista, que inclou no solament els anteriors regidors i regidora, sinó també moltes cares noves, independents, professionals de prestigi, jóvens i gent molt implicada en el associacionisme local», explica Ricard Barberà. «A més –continua Barberà– som la candidatura que incorpora més suplents, el que mostra la il•lusió que desperta el nostre projecte.»

En l’acte de presentació participarà també Jordi Sebastià, cap de llista de Compromís per Europa i eurodiputat de la formació que, entre altres matèries, s’ha distingit per la defensa a Europa dels interessos del sector agrícola valencià i la crítica als acords comercials que tant han perjudicat els nostres cítrics.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.