valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la presentación
Foto: BComú/2019
Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 05
de mayo de 2019

ADA COLAU: “GUANYAREM EL FUTUR I CONSOLIDAREM BARCELONA COM A CIUTAT D’ESPERANÇA, REPUBLICANA, FEMINISTA, I DIVERSA”

 

• Barcelona en Comú ha presentat aquest matí al parc de Glòries el seu lema de campanya “Guanyem el futur”. En aquesta trobada amb activistes de l’organització, Ada Colau ha manifestat que “volem que el canvi històric es consolidi i ampliï”. I ha afegit: “Volem guanyar el futur de Barcelona. Hi ha qui vol tornar al passat, nosaltres volem guanyar el futur i consolidar Barcelona com a ciutat d’esperança, ciutat republicana, feminista, i diversa”.

Colau ha recordat que “fa 4 anys vam dir ‘guanyem Barcelona’ a les places de la ciutat. Va ser una campanya molt intensa, que vam guanyar plaça a plaça explicant que el canvi era possible”.

“Vam fer història i vaig tenir l’honor de ser la primera dona alcadessa perquè veïns i veïnes ho van voler. Hem governat obeïnt i hem fet una excel•lent gestió de la ciutat només amb la força de la gent”, ha afegit Colau.

La cap de llista de Barcelona en Comú ha recordat que durant aquest quatre anys s’ha obert camí amb moltes mesures que altres imiten: Barcelona és la ciutat de l’Estat amb més inversió social; desconnectant de l’oligopoli elèctric amb Barcelona Energia; obligant al sector privat a que un de cada tres nous habitatges siguin assequibles; amb la implantació del dentista municipal; regulant el turisme i lluitant contra el frau fiscal amb la recuperació de 69M d’euros, a Barcelona s’han acabat el privilegis. “Per defensar els drets de tots cal tocar privilegis, per això ens volen aturar. Les elits s’han vist amenaçades”, ha manifestat Colau.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.