valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la jornada
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Albaida
Valencia 02
de mayo de 2019

EL CONSELLER RAFA CLIMENT SE SUMA ALS “CAFÉS A LA SEU” DE COMPROMÍS PER ALBAIDA

 

• El Conseller del Govern del Botànic ha volgut formar part d’aquests encontres amb la ciutadania per a confeccionar el programa electoral de Compromís per Albaida. A més visitarà diferents inversions de la seua conselleria en la ciutat, com són les millores dels Polígons i el pàrquing del Mercat Central, entre d’altres.

Compromís per Albaida arranca hui dijous 2 de maig un seguit d'encontres amb la ciutadania per tal de rebre i debatre propostes a incloure dins el programa que la formació presentarà per a les eleccions municipals del 26 de maig. Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball serà l’encarregat d’obrir les jornades que porten per nom “Cafés a la Seu”.

Climent ha atès la invitació del col·lectiu local per a participar d’aquestes jornades de contacte amb la ciutadania i així aportar el seu granet d’arena des de la seua tasca en el municipalisme, va ser alcalde de Muro d’Alcoi, i en l'àmbit autonòmic, com a Conseller del Govern del Botànic. A més, visitarà diferents inversions que des de la seua Conselleria s’han portat a cap en la ciutat d’Albaida com la millora dels polígons o el pàrquing del Mercat Central, obres que estan a punt d’acabar i milloraran el teixit comercial i social d’Albaida.

Josep Albert, candidat a la reelecció a l'alcaldia d'Albaida, s’ha mostrat molt safistet amb la incorporació de Rafa Climent a “Els Cafés de la Seu” i a més explicava que la "voluntat de les persones que conformem Compromís és de mantindré, fins i tot incrementar, la proximitat a les ciutadanes i els ciutadans d'Albaida, i escoltar-los de primera mà. Sempre hem sigut persones properes, en l'oposició i en el govern, obertes a escoltar, debatre i explicar; però en esta ocasió hem volgut donar-li forma i organitzar-ho, i que la gent sàpiga on i com pot participar, perquè ara més que mai és necessària la implicació de totes i de tots".

Tot i que el col·lectiu local albaidí, ha preparat un programa inicial amb més de 50 propostes, es pretén que aquest programa, que estarà publicat a la web, puga nodrir-se de propostes aportades per la ciutadania, les quals s'inclouran a la versió definitiva. "Després de 8 anys de treball per estabilitzar econòmicament l'ajuntament, per fi ara recobrem la il·lusió per construir una nova ciutat, i en aquest procés de creixement necessàriament han d'estar implicades totes les albaidines i els albaidins, i nosaltres comencem a fer-ho des del primer moment", explicava Albert.

Lluís Ferrando, que ha estat Secretari Autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori finalment acudirà a la seua cita amb els “Cafés a la Seu” el 9 de maig junt amb Joaquim López, que ha estat Cap del Servei de Cultura de València.

Les trobades seguiran el 7, 9 i 13 de maig, a les 19 hores, a la seu de Compromís per Albaida (Carrer Verge del Remei, núm. 32), s'organitzaran per temes, i permetran l'assistència de qualsevol persona que ho desitge.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.