laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nueva iluminación
Foto: AyuPalmera/2019
Fuente: Ayuntamiento de Palmera
Valencia 19
de abril de 2019

PALMERA CULMINA EL CANVI DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC AMB 47.000 EUROS QUE REDUEIXEN UN 71% LA DESPESA ENERGÈTICA I LES EMISSIONS DE CO2

 

• Acaben les obres de la tercera i última fase de substitució de lluminàries, finançada amb la línia d’ajudes de l’IVACE.
• Els treballs s’han dut a terme en tota la part nord-est del casc urbà, completant les dos fases anteriors desenvolupades a la part antiga i al polígon.

El poble de Palmera acaba de donar per finalitzada la substitució de tot l’enllumenat públic del casc urbà, amb treballs de la tercera i última fase que s’ha dut a terme en la part nord-est del municipi. L’actuació dóna continuïtat a les dos anteriors, que es van desenvolupar a la part antiga del poble en l’any 2015 i al polígon, en l’exercici del 2018.

La substitució de les lluminàries té indubtables avantatges encadenats: el d’una major eficiència energètica, que comporta el corresponent estalvi econòmic; o els de la reducció de la contaminació lumínica i de les emissions de CO2, que duen aparellades una millor relació amb el medi.

Només pel que fa a aquesta tercera fase, els treballs de la qual van finalitzar la passada setmana, la substitució d’un total de 130 lluminàries va a generar una reducció total de la potència consumida de 10.292 kW. En termes econòmics, l’Ajuntament passarà de l’actual despesa de 8.814,19 euros a només 2.567,19 euros, obtenint així un estalvi anual de 6.247,01 euros. La factura, per tant, es redueix en un 70,87%. En la mateixa proporció baixen les emissions de diòxid de carboni (CO2), que passen de 38.984,85 a 11.354,58.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.