laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de abril de 2019

LA TROBADA EMPRESARIAL FORMWORKING 2019 OFERIRÀ FORMACIÓ SOBRE HABILITATS DIRECTIVES

 

• Formworking, trobada empresarial organitzada per l'Associació d'Empresaris de La Safor (AESAFOR), ofereix en aquesta edició formació orientada al desenvolupament d'habilitats en gestió i direcció de l'empresa.
• Constarà de cinc jornades que se celebraran de maig a novembre en les instal·lacions de l’Urbalab.
• Se celebraran entre els mesos de maig i novembre pròxims en les instal·lacions de l’Urbalab.

La regidora delegada de Polítiques Econòmiques i d'Innovació, Alícia Izquierdo, ha comparegut al costat del president de l'Associació d'Empresaris de La Safor (AESAFOR), Juan Pablo Tur, i Nassio Estruch, membre de la Junta Directiva de AESAFOR, per a informar sobre les jornades FORMWORKING 2019, trobada de treball i formació per a la millora i foment de les relacions empresarials.

L'Associació d'Empresaris de La Safor, entitat organitzadora, ha preparat enguany una sèrie de cursos/conferències orientades al desenvolupament d'habilitats clau en la gestió i direcció de l'empresa.

Izquierdo ha valorat positivament aquestes jornades i ha posat l'accent en la importància de la formació del sector empresarial. “La formació contínua és un dels èxits dels bons empresaris, perquè el món evoluciona, les noves tecnologies van implantant-se i el món de la comunicació i el màrqueting va modificant els sistemes de comportament; els empresaris són els primers innovadors en el sector”, ha comentat la regidora.

Formworking ofereix en aquesta edició formació en Habilitats Directives.

Tur ha fet referència a la capacitat de millora contínua en l'empresa, no solament en el sector de la producció, sinó també en la direcció d'aquesta: ”els empresaris moltes vegades ens obsessionem en què nostres plantilles de treballadors han d'estar formades pel que fa a les últimes maquinàries, procediments, protocols...però, ha vegades, tenim manca en formació de Direcció”.

Per la seua part, Estruch ha recordat que Formworking és un projecte que va començar fa un any “com una mescla de networking, formació i sinergies entre les empreses de la comarca”.

LES JORNADES SE CENTRARAN EN CINC HABILITATS DIRECTIVES:

16 de maig - ACLARIR ABANS DE PLANIFICAR. Pepe Crespo (Prionomy).
6 de juny - COMUNICACIÓ D'ALT IMPACTE. Maribel Vilaplana (EDEM).
19 de setembre - TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓ. Borja Gonzálbez (EDEM).
24 d'octubre - NOVES TENDÈNCIES I INNOVACIÓ. PASSIÓ I ENGINY PER A CREAR. Ximo Catalán (EDEM).
27 de novembre - FORMACIÓ i DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL. Jesús Ruiz (EDEM).

* Els interessats poden reservar una de les 50 places disponibles emplenant el formulari de la pàgina web de l'Associació d'Empresaris de La Safor.
* Més informació: 609 310 128 - 962 863 571 y www.aesafor.es (Página externa a este diario)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.