laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nuevo aparcamiento de uso público
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18
de abril de 2019

NOU APARCAMENT D’ÚS PÚBLIC AL CARRER XIRICULL DEL BARRI SANT FRANCESC D’OLIVA

 

• L’Ajuntament d’Oliva informa que s’ha posat en servei un nou aparcament públic situat al carrer Xiricull, en l’entorn del carrer Comte d’Oliva. L’aparcament compta amb una capacitat per a 28 vehicles, amb 4 places reservades per a vehicles de persones amb diversitat funcional.

Es tracta d’un solar privat que ha estat llogat per l’Ajuntament, seguint la mateixa fórmula que en altres zones d’aparcament de la ciutat. La posada a punt ha estat a càrrec de la brigada d’Obres i Serveis d’Oliva, que han dut a terme els treballs de neteja, compactació del terreny, marcat de les places, il·luminació i creació d’un itinerari accessible.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.