laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Abierto el plazo de inscripción
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17
de abril de 2019

INICI PERÍODE PREINSCRIPCIÓ ESCOLES INFANTILS MUNICIPALS

 

• La Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva informa que el període de preinscripció d’alumnes per a les Escoles Infantils Municipals s’iniciarà el pròxim 6 de maig i finalitzarà el 10 de maig de 2019. Tots els alumnes que inicien el pròxim curs escolar la seua etapa d’Infantil de 0-3 anys rebran en el seu domicili una notificació amb aquestes dades per part del departament d’Educació.

Per a qualsevol informació al respecte, així com per a recollir el corresponent imprés de sol·licitud, caldrà anar a qualsevol de les escoles infantils, o a la primera planta de l’ajuntament, al Departament d’Educació, de 9.00 h a 14.00 h, o consultar la pàgina www.oliva.es, secció d’Educació.

Aquelles persones interessades a conéixer les instal·lacions de les Escoles Infantils Municipals, podran visitar-les els dies que s’indica:

* EIM El Caragol Divendres, 26 d’abril de 2019, de 18.00 h a 20.00 h “Jornada de Portes Obertes”.
* EIM La Taronja Dijous, 25 d’abril de 2019, de 18.00 h a 20.00 h “Jornada de Portes Obertes”.

EL CALENDARI QUE S’HA DE SEGUIR EN EL PROCÉS DE MATRÍCULA ORDINÀRIA SERÀ EL SEGÜENT:

Presentació de sol·licituds - 6 al 10 de maig.
Publicació llistes provisionals - 16 de maig.
Reclamacions - 16 al 20 de maig
Llista definitiva - 22 de maig.
Matrícula - 22 al 31 de maig.

* Les sol·licituds es presentaran en l’Escola Infantil Municipal de primera opció.

Els criteris de baremació i la documentació que cal presentar al centre es pot consultar al següent enllaç del web municipal https://oliva.es/arees/politiques-socials/educacio/admisio-dalumnes/ i la instància es pot descarregar al següent enllaç https://oliva.es/wp-content/uploads/2019/04/ANEXO-INFANTIL-PRIMARIA.pdf

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.