laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16
de abril de 2019

ACTE RECONEIXEMENT ALUMNAT

 

• El passat dissabte va tindre lloc l'acte de reconeixement dedicat a l'alumnat de Primària i Secundària guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria corresponent al curs 2017-18.

L'alumnat guardonat per primària: Eva Bolo Sansaloni, Inés Carbonell Martínez i Gemma Fuster Moll de CEIP Hort de Palau, Celia Gómez Garcia del CEIP La Carrasca, Abril Collado Verdú, Katrin Emil Karagyozova i Andrea Moñinos Garcia del CEIP Lluis Vives, Guillem Miñana Sastre del CEIP Santa Anna, Jaume Castaño Blasco, Paula Gimenez Vega i Patricia Server Tendero del CC El Rebollet, Marta Pellicer Pérez i Nerea Penades González del CC San Jose de la Montaña.

L'alumnat guardonat per Secundària: Núria Artés Llamas i Gerard Roig Cleries del CC El Rebollet, Ester Pérez Vidal de CC San José de la Montaña, Lucia Guerrero Herrero de l'IES Gregori Maians, Andreu Sanchis LLodrá i Clara Sanchis Llodrá de l'IES Gabriel Ciscar.

A més a més, l'Ajuntament va retre homenatge a joves d'Oliva que aquest curs han estat guardonats dintre de les seues facetes professionals, Àngela Vidal Verdú i Àgueda Llorca Peiró. Àngela Vidal, dins l'àmbit científic, guardonada amb el Premi Premi Científicotècnic Ciutat d'Algemesí i Àgueda, dins l'àmbit cultural, guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques de l'Institut Valencià de Cultura.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.