laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 15
de abril de 2019

L’ALQUERIA DONA A CONÉIXER ELS GUANYADORS DEL 12É PREMI LITERARI DE NARRATIVA CURTA

 

• L’alumnat de primària del CEIP Sant Pere Apòstol de l’Alqueria de la Comtessa va celebrar el passat divendres, 12 d’abril, la gala del 12é Premi Literari de Narrativa Curta, amb un acte en què es van donar a conéixer els guanyadors i les guanyadores de cada curs.

El premiat del curs de primer de primària va estar Jordi Manzano, amb el relat “L’esborrador trencat”. De segon de primària Martina Ciscar, amb “La bruixa i la pinta”. Del tercer curs de primària Pau Frasquet, amb el conte “El rei del formatge”. De quart de primària Nicolás Mompó, amb “L’amistat entre dos llegendes”. De quint de primària la guanyadora va estar Wissam Sbai, amb “Josep i el vídeojoc”. I del curs de sext de primària Ana Velo, amb “Una xiqueta amb discapacitat visual”.

Aquests sis originals es van escollir entre els 76 que es van presentar en total. Relats que, tal com apuntaven les bases, havien de ser originals, escrits en valencià, de temàtica lliure i amb una extensió mínima d’un full i màxim de dos.

Els premiats i les premiades van rebre l’obsequi d’un pack de cinema, que inclou una entrada doble, roses i un refresc. Així mateix, tots els participants van rebre un detall en agraïment.

El Premi Literari de Narrativa Curta s’organitza entre l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i el CEIP Sant Pere Apòstol, amb l’objectiu de promoure i difondre l’ús del valencià dins de l’àmbit escolar.

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Així mateix, el divendres també es va fer entrega del premi als assistents del Club de Lectura Infantil que s’ha organitzat al llarg d’aquest curs. La condició per ser uns dels guanyadors era haver acudit, com a mínim, al 90% de les cites i haver llegit el llibre corresponent.

Toni Alba, Teresa Escrivà, Marc Embuena i Irene Barchino són els alumnes que han rebut aquest reconeixement i podran gaudir del pack per al cinema.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.