valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la jornada
Foto: GenVal/2019

Fuente: Generalitat Valenciana
Valencia 12
de abril de 2019

MANUEL ALCARAZ DESTACA EL PAPER DELS AJUNTAMENTS COM A ADMINISTRACIÓ DE PROXIMITAT REFERENT EN LA PROMOCIÓ DE LA PARTICIPACIÓ I LA TRANSPARÈNCIA

 

• València, Castelló, Elx i Alzira són els quatre municipis que han obtingut enguany el reconeixement que atorga el projecte 'Mapa InfoParticipa'.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat el paper que exerceixen els ajuntaments com a administració pública de proximitat davant la ciutadania de cada municipi. Durant la seua intervenció a l'acte de lliurament del 'Segell de Transparència Infoparticipa' ha explicat que són un referent a l'hora de promoure la participació de la societat i la transparència i ha elogiat el seu treball constant en ambdues matèries.

Quatre ciutats valencianes han rebut enguany el reconeixement que les acredita com a transparents i participatives, d'acord amb els criteris en els quals es basa el projecte 'Mapa InfoParticipa' per la qualitat i la transparència de la comunicació pública per a atorgar-lo. Estos quatre municipis són València, Castelló, Elx i Alzira.

El 'Mapa InfoParticipa' és un projecte nascut al Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el temps s'ha ampliat gràcies a la col·laboració d'investigadores i investigadors, així com més gent del món acadèmic d'altres huit universitats de tot l'Estat.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.