laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de abril de 2019

LA GANDIA CUP ES DISPUTARÀ A LA NOSTRA CIUTAT DEL 17 AL 21 D'ABRIL

 

• L'esdeveniment esportiu congregarà a equips procedents de tot Espanya i una escola esportiva de Japó.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant ha comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar una nova edició de la Gandia Cup que se celebrarà a la nostra ciutat del 17 al 21 d'abril.

Durant la roda de premsa ha estat acompanyada per Santi Roca, director esportiu de la UE Gandia i Fernando Luque, responsable de l'empresa Futbol Base Internacional, organitzadora de l'esdeveniment juntament amb els clubs de la UE Gandia i la UD Portuaris.

Lydia Morant ha recordat que es tracta de la tercera edició del torneig que suposa un revulsiu per a la ciutat, ja que molts dels clubs participants procedeixen tot Espanya i en aquesta edició es comptarà amb la participació d'un equip japonés. En total hi participaran entre 700 i 800 futbolistes i l'afluència de públic rondarà les 2.500 persones.

L'esdeveniment esportiu es disputarà al Guillermo Olagüe i el camp annex del poliesportiu a més d'en les instal·lacions de la UD Portuaris.

L'acte d'obertura del torneig i la presentació dels equips participants, es desenvoluparà dijous i comptarà amb la col·laboració de la Fundació Espurna que realitzarà una actuació, mentre que les finals es disputaran el diumenge al matí al Guillermo Olagüe.

"Des de l'Ajuntament volem convidar a la ciutadania a què s'acoste als camps de futbol per gaudir del torneig i agrair la implicació dels dos clubs de la ciutat i l'empresa organitzadora" va finalitzar Morant.

Per la seua banda, Santi Roca va agrair "l'aposta que l'Ajuntament ha fet per aquest torneig des del primer dia" Quant a les novetats, Roca ha destacat que totes les seus seran a la nostra ciutat el que "remarca, encara més la ciutat". Un altre aspecte que va destacar el director esportiu és la vocació del torneig d'unir esport i turisme. "Són dates que permeten la participació de clubs d'altres comunitats, de manera que és un esdeveniment que turísticament aporta molt".

Finalment, Fernando Luque ha explicat que "dels 16 tornejos que organitzem, aquest és el més fàcil de posar en marxa, ja que els dos clubs que col·laboren fan una tasca impecable" "Volem seguir creixent. Com a empresa busquem oferir esdeveniments esportius de la màxima qualitat turística i que millor lloc per fer-ho que a Gandia perquè té tots els al·licients per complir les nostres expectatives".

Luque ha explicat que en aquesta edició, jugadors i familiars arribaran el pròxim dimecres i que ja són tres els hotels on s'allotgen els participants. "Trobar a Gandia places hoteleres per Setmana Santa és molt difícil perquè la gent vol estar a la platja per gaudir de l'entorn".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.