laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de abril de 2019

PRESENTAT EL XI TORNEIG FUTBOL BASE FIDEUÀ DE GANDIA

 

• L'edició d'enguany se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'abril a les instal·lacions del Roís de Corella.
• El torneig comptarà amb la participació de 800 futbolistes i els organitzadors esperen una assistència de 3.000 persones entre familiars i espectadors.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada pel secretari del Club de Futbol Base Gandia, Ximo Martí; el coordinador de futbol 11 del club, Miguel Marzal; i el president de l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, Avelino Alfaro; han presentat la XI edició del Torneig de Pasqua Fideuà de Gandia que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'abril a les instal·lacions dels camps de futbol de Roís de Corella.

El torneig comptarà enguany amb la participació de 66 equips representant a 23 clubs de diferents ciutats del país, on destaca la participació del València CF i l'ADYC Pinto, a més d'altres escoles rellevants de la comunitat com són la del Dénia, el San José o La Nucia, entre d'altres.

Un campionat que abasta des d'equips querubins fins alevins i que acapararà un total de 160 partits amb l'assistència de 800 jugadors de 4 a 12 anys. S'espera la presència de més de 3.000 espectadors entre familiars i aficionats, segons ha informat l'organització.

Lydia Morant ha agraït al CF Base Gandia seua tasca diària de foment de l'esport base. "Amb el seu treball promocionen l'esport base, fomentant els valors de la companyonia, l'esforç i el treball en equip. Convidem a tota la ciutadania a què s'acoste durant aquests dies a gaudir del futbol", ha afegit Lydia Morant.

Avelino Alfaro va voler destacar durant la seua compareixença que "estem molt contents que el torneig porte el nom de la Fideuà de Gandia perquè permet unir l'esport, la gastronomia i el turisme. Agraïm que ens hagen donat l'oportunitat d'involucrar-nos en el projecte".

Per la seua banda, Miguel Marzal va agrair el suport del consistori que possibilita l'organització del torneig i va destacar la col·laboració d'Avelino Alfaro i l'Associació Fideuà de Gandia. "Des de fa dos anys hem incorporat al concepte d'un torneig esportiu un al·licient gastronòmic com és la fideuà i alhora promocionem Gandia".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.