laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de abril de 2019

PROGRAMACIÓ XIVEGA

 

• Continua la programació d'activitats gratuïtes de la Xarxa d'Infraestructures Verdes de Gandia (XiveGa). En el segon trimestre de 2019 també hi haurà visites a centres d'interpretació, tallers, exposicions i noves experiències mediambientals.
• Encara que va destinada al públic en general, el 80% dels participants són famílies.

El Regidor delegat de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, ha comparegut aquest matí davant els mitjans per a donar a conéixer la programació de la Xarxa d'Infraestructures Verdes de Gandia (XiveGa) per al segon trimestre de 2019.

Visites, tallers, activitats i experiències ambientals, la majoria gratuïtes, que permeten a la ciutadania gaudir del patrimoni natural de la nostra localitat i el seu entorn. “Estem col·laborant a formar a les persones en una cultura mediambiental, que creiem que és important tant per al futur com per al present, i al mateix temps, generem una oferta complementària al turisme de sol i platja”, ha assenyalat Ródenas.

La programació de la XiveGa va destinada al públic en general, encara que més del 80% dels participants són famílies.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.