laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Biblioteca
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 12
de abril de 2019

LA BIBLIOTECA DE L'ENVIC AMPLIA EL SEU HORARI DURANT LES VACANCES DE PASQUA

 

• L'horari serà de 9 a 14 h, i de 16 a 22 h, de dimarts a dissabte, i dilluns de Sant Vicent.

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha anunciat l’horari especial d’estudi per als dies de Pasqua, que es desenvoluparà del dimarts 23 al dilluns 29 d’abril, amb l’excepció del diumenge 28, jornada electoral, en què no es prestarà servei.

L’horari intensiu serà de 9 a 14 hores, i de 16 a 22 h. El servei bibliotecari s’oferirà de matí, de dimarts a divendres; a les vesprades, a més de dissabte i dilluns, el servei serà exclusivament per a estudi.

El Servei de Biblioteques ha anunciat també que pròximament es farà públic l’horari especial per als mesos de maig, juny i juliol, quan s’han de preparar les avaluacions finals, oposicions, i proves d’accés a la Universitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.