laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Josep Monserrat Sanchis
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Rafelcofer
Valencia 11
de abril de 2019

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA MUNICIPAL DE COPROMÍS PER RAFELCOFER

 

• Dilluns 15 d’abril a partir de les 20 h. tindrà lloc al Centre Social de Rafelcofer, la presentació de la candidatura municipal.

El candidat a l’alcaldia és Josep Monserrat Sanchis, de 30 anys, és mestre d’educació primària al Ceip Cap d’Or de Moraira. Membre de la Banda de Música de Rafelcofer des de la seua fundació i també participa en l’Associació de Moros i Cristians de Rafelcofer.

Li segueix en la llista, Mónica Peiró Garcia, de 31 anys, actualment regidora de Compromís en l’Ajuntament de Rafelcofer, professora d’institut. En tercer lloc està Salvador Escrivà Borredà de 27 anys i mestre d’educació primària.

Altres components de la candidatura són: Anna Garcia Escrivà, Vicent Gomar Brotons, Salvador Garcia Frasquet, Tatiana Miralles Fayos, Alba Gregori Jorge, Vicent Gregori Pizarro i tancant la llista l’actual portaveu del Compromís en l’Ajuntament de Rafelcofer, Pepa Izquierdo Sales.

És una candidatura que es presenta molt renovada i que pretén arribar a governar. Està format per un grup de dones i homes que té molt d’interés i motivació per aconseguir el millor per a Rafelcofer, treballant colze a colze i de manera col·laborativa, mitjançant la transparència i l’honestedat.

A més comptarem amb la presència a l’acte de Nathalie Torres, candidata a les Corts Valencianes, que parlarà sobre les propostes de govern que portarà Compromís per a les pròximes eleccions autonòmiques.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.