laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


El camí la Font a Oliva passa a ser de la Diputació
Mapa: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 10
de abril de 2019

EL CAMÍ LA FONT A OLIVA PASSA A SER DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

• Ja és una realitat que el camí de la Font a Oliva ha estat reconegut i assumit per la Diputació de València. El tram des de Beniarjó fins a Oliva (passant per la Font d’en Carròs) es reconeix ara amb la denominació CV-683.

El passat dijous 4 d’abril va eixir publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el Catàleg del Sistema Viari de la Comunitat Valenciana, amb la classificació de vials i la titularitat de cada vial, aprovat mitjançant el DECRET 46/2019, de 22 de març, del Consell.

En l’annex 1 de l’esmentat decret es recull la carretera CV-683 Beniarjó - Oliva (per la Font d’en Carròs) com a carretera de titularitat de la Diputació de València. Es modifica el tram final incloent el camí existent entre la Font d'en Carròs i Oliva.

L’assumpció efectiva de les competències i responsabilitats en matèria de conservació i explotació de les vies recollides en aquest catàleg es produeix de forma immediata l’endemà de l’entrada en vigor d’aquest decret.


El camí la Font a Oliva passa a ser de la Diputació - Mapa: AyulaFont/2019

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.