laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per Xeraco
Valencia 10
de abril de 2019

ÀLEX, LYDIA, ALEJANDRO I MAITE TANQUEN LA CANDIDATURA DE COMPROMÍS XERACO PER AL 26M

 

• A falta dels suplents, així les coses, Àlex, Lydia, Alejandro ocuparan els llocs desé, onzé, dotzé de la llista de Compromís per Xeraco, la qual tancarà, la més jove, Maite Puglia, en el número tretze.

* Àlex Martí, 28 anys, Secretari Local dels Joves PV – Compromís Xeraco, graduat en arquitectura, membre de l’Associació Cultural la Goleta, «agafe el testimoni del meu pare, Antoni Martí, que després d’anar en les llistes electorals des del 1995 , enguany pega una passa enrere per recolzar-nos des de la base», «els i les joves de Xeraco tenim molt a dir per aquest poble. Hem de buscar la forma d’implicar a la gent jove a les coses que afecten al dia a dia del poble i també el poble ha de integrar-los i mirar per ells».

* Lydia Martí, 28 anys, és mestra, membre del Club de Córrer i la Unió Musical de Xeraco «Em sume a aquesta projecte perquè creu en el nostre poble i sempre ha treballat en positiu per millorar la vida de les persones».

* Alejandro Lanaquera, 22 anys, estudia grafisme 3D per a videojocs. «Compromís és un projecte integrador que mira pel benestar de la gent des d’una perspectiva valenciana. Així ho ha demostrat a Xeraco i així sé que ho farà Jacinta, quan siga Alcaldessa.»

* Maite Puglia, 19 anys, estudia administració i direcció d’empreses a València «Conforme em van oferir: com a dona i la més jove tanque aquesta candidatura electoral de Compromís per Xeraco que de segur donarà la sorpresa el 26 de maig i a Xeraco tindrem la nostra primera Alcaldessa»

Segons ha manifestat la cap de llista i actual regidora d’Urbanisme, Hisenda, Modernització, Patrimoni i Participació Ciutadana, Jacinta Rubio Rodrigo,«ací teniu la representació més evident que a Compromís per Xeraco hem estat sumant gent compromesa amb el nostre projecte durant tota la legislatura, persones joves il·lusionades per treballar pel poble, progressistes i que tenen ganes de fer país» «estic molt contenta de la gent que conforma la nostra llista, persones joves i que de ben segur que amb el recolzament de la gent del poble serem #imparables».

HA FALTA DELS SUPLENTS, LA LLISTA ELECTORAL DE COMPROMÍS PER XERACO ÉS:

1 - Jacinta Rubio (Candidata a l'Alcaldia)
2 - Stefan Torres
3 - Eli Ureña
4 - Dani Canet
5 - Vicen Juan
6 - Raimon Ortuño
7 - Sílvia Terrades
8 - Antoni Alcaraz
9 - Carla Requena
10 - Àlex Martí
11 - Lydia Martí
12 - Alejandro Lanaquera
13 - Maite Puglia

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.