laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10
de abril de 2019

CONTINUEN LES ACTIVITATS DE LA CULTUR POP

 

• La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada per Alicia Salcedo, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia; i Carlos Calvo, secretari del Club, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica se celebrarà el dissabte 13 d'abril al pavelló del poliesportiu municipal.

- Tal com ha explicat Morant, la prova es disputarà entre les 10.30 i les 19.00 hores.
- Al matí es disputarà la Fase Final de la Lliga Valenciana de Clubs i a la vesprada el trofeu del Club on participen prop de 50 clubs procedents de tot Espanya.
- En total seran més de 200 gimnastes amb edats compreses de 5 a 16 anys de les que 25 formen part del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia.
- Al matí competeixen només xiques, i a la vesprada xiques i xics

"Des del servei d'Esports volem convidar a tota la ciutadania perquè s'acoste al pavelló a veure les competicions i agrair al Club l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments que aporten a Gandia molts visitants alhora que fomenten l'esport" va declarar Lydia Morant.

Alícia Salcedo va explicar que durant el matí se celebrarà la tercera i última fase de la Lliga valenciana de Clubs on es lliuraran els trofeus a les campiones de les tres fases de lliga. Ja a la vesprada, el trofeu de caràcter nacional i absolut, comptarà amb la modalitat de masculí. "Comptarem amb xics i xiques de nivell absolut i podrem apropar-nos a la gimnàstica de major nivell".

Finalment, Carlos Calvo va agrair a la regidora i al consistori "el suport que ens han prestat per organitzar aquests esdeveniments. La nostra intenció és exportar els valors de l'esport, de la gimnàstica rítmica i la marca Gandia en l'àmbit provincial i nacional. És una ocasió perquè la gent conega els valors de la gimnàstica i sàpiguen de primera mà el que fem".


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.