laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10
de abril de 2019

CONTINUEN LES ACTIVITATS DE LA CULTUR POP

 

• El Centre Cívic Roís de Corella continua oferint la programació de la Cultur Pop. Els divendres d’esplai, La festa del Roís i Nocturnea reuniran cada cap de setmana (no festiu) activitats enfocades al públic infantil i juvenil de la nostra ciutat.
• El pròxim cap de setmana, dies 12 i 13, hi haurà titelles, jocs tradicionals, un taller de percussió, batucada, hip-hop, videojocs, concurs de Just Dance, taller de cocktails sense alcohol i festa amb disc-mòbil.

La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, al costat del coordinador de les activitats, Joanjo Reig, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar sobre el programa d'activitats que es durà a terme els pròxims dies 12 i 13 d'abril i durant la Pasqua, continuant amb les activitats de la Cultur Pop en aquest districte.

La regidora ha informat que el Centre Cívic de Roís de Corella, situat al parc del País Valencià, continua oferint activitats lúdiques i tallers dirigits a públic infantil i juvenil. Aquest cap de setmana comencen “Els divendres d’esplai” i “La festa del Roís” i el dissabte, “Nocturnea”, esdeveniments que seran habituals cada cap de setmana, sempre que no siguen festius.

Reig ha posat l'accent que la programació de la Cultur Pop “no solament està enfocada al públic familiar, sinó també a la joventut, que no sap on anar. Per això, en el Centre Cívic Roís de Corella, hem creat els divendres i dissabtes un punt de trobada on poder conversar amb els amics, estar al jardí o dins de les sales fent alguna activitat”.

* Del 23 al 26 d'abril, coincidint amb les vacances escolars, tindrà lloc la Escola matinera de Pasqua per als més xicotets.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.