laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Benifairó
Fuente: Compromís per Benifairó
Valencia 09
de abril de 2019

COMPROMÍS PER BENIFAIRÓ DONA A CONÈIXER LA SEUA CANDIDATURA

 

• Compromís per Benifairó ha publicat la llista electoral per a les pròximes eleccions locals. La llista conjumina continuïtat amb renovació, amb la inclusió de membres joves del col·lectiu. Josep Antoni Alberola encapçala una candidatura que aspira a tornar a governar millorant els resultats que es van obtindre en les anteriors eleccions.

La candidatura la conformen: Josep Antoni Alberola Verdú, Carmen Casanova Plana, Manel Gómez Ciscar, Desamparados Pérez Donoso, Juan Carlos Cors Mejias, Zaira Pellicer Cors, Josep Vallés Giménez, Raül Serra Plana, Abraham Gallardo Rodriguez, Vicent Talents Pellicer, Elvira Serra Ribelles, David Gil Peris, Alba Donoso Casanova, Aitana Ferrando Plasencia, Ramon Álvarez Borràs.

Des de la candidatura aposten per un govern local progressista que demostrat que sap gestionar un ajuntament amb eficàcia, i treballar per a donar un bon resultat en les eleccions autonòmiques que permeten la reedició del Govern del Botànic, i ser decisius per a la formació de govern a Madrid.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.